fredag den 3. august 2012

Vildsvin og desserter i Monteriggioni

Uden for Siena, ligger en lille by som er omgivet af en stor bymur - Monteriggioni. Byen er ikke ret stor, men har en vidunderlig charme. Her ligger en restaurant som er rigtig godt besøgt. De er især kendt for deres vildsvin i chokoladesovs, hvilket vi selvfølgelig skulle smage. Til dessert fik vi varm æblekage med vaniljeis, samt den bedste tiramisu jeg længe har smagt. Så skal man til Italien i nærheden af Monteriggioni, så skal man virkelig slå et smut forbi denne restaurant - nemlig restaurent Da Remo. 


Vildsvin i chokoladesovs
Det ser ikke ud som det bedste på billedet, MEN det smagte helt vidunderligt. Kødet var fuldstændig mørt, og chokoladeblandingen som den var vendt i var noget helt særligt. Det er virkelig noget som skal prøves. Til vildsvinet var det ovnbagte kartofler og rødvin.

Desserter
Som sagt fik vi en dejlig dessert. Her var der varm æblekage med vaniljeis og chokoladesirup, samt tiramisu. Og jeg siger jer, det er godt nok længe siden jeg har fået en tiramisu der smagte SÅ godt. Jeg skal helt sikkert snart kaste mig over en tiramisu, men jeg tvivler på den bliver så god som den vi fik her i Monteriggioni. 
Mine tænder løber næsten i vand bare ved at kigge på billedet :-)

- Pernille Elise

2 kommentarer:

  1. Uha, den tiramisu kunne jeg godt spise - det er hundrede år siden jeg har sat tænderne i sådan en.

    - Anne

    SvarSlet
  2. Ja den var virkelig også god! Når jeg ser billederne får jeg også selv lyst til Tiramisu :-)

    - Pernille Elise

    SvarSlet