Ingredienser (til ca. 17 muffins)
2 æg
1 1/2 dl rørsukker
1/2 dl olie
4 dl kærnemælk
1 1/2 dl grahams mel
1 dl hvede mel
1/2 tsk. salt
2 1/2 tsk bagepulver
3 dl knust branflakes (let knust med hånden eller i en pose)
250 g blåbær (jeg brugte frosne blåbær)
- Pisk æg og sukker til en luftig masse.
- Kom kærnemælk, olie og salt i og rør rundt.
- Sigt mel og bagepulver i og rør godt.
- Knus branflakes, og rør dem i dejen.
- Tilsæt tilsidst blåbær, og vend dejen forsigtigt med en dejskraber.
- Anbring parpirsforme i en muffins/silicone bageform, og hæl dejen i.
- Bages i ca. 20 minutter ved 180 grader.
- Pernille Elise
Ingen kommentarer:
Send en kommentar