onsdag den 16. maj 2012

Pistacie cookies


Jeg er vild med pistacienødder, og faldt over en utrolig lækker opskrift som jeg selvfølgelig måtte prøve. 

Ingredienser

80 gram usaltede pistacienødder
50 gram mandler
60 gram sukker
En knivspids salt
1 ½ æggehvide
30 gram chokolade.
Chokolade til overtræk



Smut mandlerne, og blend dem til fint mandelmel.
Hæld 50 gram af pistacienødderne ned til mandlerne, og blend videre.



Bland nøddemelet med sukker, salt og æggehvider i en skål, og rør det godt sammen. Har massen lidt svært ved at hænge sammen, kan der tilføjes lidt mere æggehvide. 

Hak de resterende 30 gram pistacienødder, samt de 30 gram chokolade groft, og vend det i blandingen. 

Form små cookies med en almindlig spiseske, og anbring dem på en bageplade med bagepapir.



De bages ved ca. 170 grader i små 12-14 minutter. 

Lad dem køle godt af, og dyp dem så i smeltede chokolade.







- Pernille Elise


Ingen kommentarer:

Send en kommentar