Brødet er med revet squash, soltørrede tomater og moste kartofler. Kartoflerne giver brødet en mere blød og svampet konsistens. Rigtig lækkert som tilbehør til en god salat, eller til madpakken. Velbekomme.
Ingredienser
(til 6. små brød)
400 g kartofler
3 spsk. soltørrede tomater (fra glas)
1/2 revet squash
2 spsk. fromage fraich
1 æg
50 g rugmel
170 g hvedemel
salt og peber
- Kog kartoflerne godt. Lad dem afkøle lidt, og mos dem derefter groft.
- Tilsæt den revet squash, de soltørrede tomater (som har ligget på papir og dryppet af, så alt olien ikke kommer med), æg, fromage fraich og salt og peber. Bland det hele godt.
- Tilsæt rugmel og hvedemel lidt af gangen, og bland dejen godt sammen.
- Når dejen er blandet godt sammen, og den er klæberig. Brug to skeer og kom 3 klatter på hver bageplade. Fordel dejen ud, så de nogenlunde bliver runde/cirklet formet.
- Bag brødene i ovnen på 200 grader, i ca. 20 minutter, eller til de er gyldne. Lad fladbrødene køle af inden servering.
Husk at I kan følge mig på bloglovin :-)
- Pernille Elise
Ingen kommentarer:
Send en kommentar