onsdag den 30. maj 2012

Blåbær smoothie


I går skulle jeg til stram op, og derfor havde jeg brug for en lille forfriskning inden træning. Jeg elsker blåbær og havde en pose frosne blåbær i fryseren. Denne smoothie er nem og smager rigtig godt.

fredag den 25. maj 2012

Hindbær koldskål



Jeg har haft en utrolig lyst til koldskål den sidste uges tid. Normalt laver jeg bare en almindelig koldskål, men den her gang ville jeg prøve noget nyt. Min veninde var så sød at fortælle mig, at føtex igår havde hindbær til den lille sum af 10 kr. Derfor blev det til hindbær koldskål.
Alle vil have koldskål i det her dejligt vejr, for mange af de færdiglavede koldskåle samt kærnemælk var revet væk i en del butikker. Dog var jeg heldig at snuppe den sidste kærnemælk i føtex igår.




tirsdag den 22. maj 2012

Æbletærte



Igår bagte jeg denne æblekage til mine søde kollegaer hos AAEN A/S, hvor jeg i øjeblikket er i praktik. Med det varme vejr udenfor, var det en dejlig forfriskende eftermiddags snack. Kagen blev dejlig svampet, og med en lille skefuld creme fraiche var den endnu bedre.


fredag den 18. maj 2012

Pastaret med bacon og grønt


Jeg havde en broccoli og et bundt porre i køleskabet, så med lidt opfindsomhed fik jeg igår sammensat denne lækre pastaret med grønne grøntsager og sprødt bacon.

onsdag den 16. maj 2012

Pistacie cookies


Jeg er vild med pistacienødder, og faldt over en utrolig lækker opskrift som jeg selvfølgelig måtte prøve. 

fredag den 4. maj 2012

Rabarber trifli



Jeg lavede denne lækre dessert sammen med et par veninder en aften for noget tid siden. Den er dejlig sommerlig, og er perfekt til en hyggelig aften. Det er efterhånden sæson for rabarber, så det er bare med at komme igang :-)